Utan kamera

Den 10 maj gick min kamera sönder. Jag var på Hedvigs Trädgård med S.H-n Damklubb och vi var där för att äta gott på Café Purpur. Innan middagen gick jag runt och tog några bilder på trevliga arrangemang. Det var då min kamera plötsligt slutade att fungera. Objektivet öppnades men stängde sig själv, det var helt omöjligt att få den att fungera. Det var synd att kameran inte fungerade för då hade jag tagit bilder under middagen. Vi åt en fantastisk buffé och avslutade med en härlig bärpaj med vaniljvisp. Dessutom hade vi vädret på vår sida. Det var soligt och varmt och det var en fantastisk dag och kvällen blev till vår fördel. Mycket lyckat!


Ett av de arrangemang jag plåtade innan kameran strejkade

Garantin gällde fram till Juli i år så jag lämnade in kameran på Clas Ohlson. De lovade att skicka den på reparation och återkomma till mig. Efter ca två veckor berättade en trevlig person på telefon att de skulle skulle skicka kameran vidare för ytterligare undersökning. Han upplyste mig att det kanske var något med objektivet och att garantin kanske inte gällde. Men jag hade riktig "bonntur"!
I torsdags kom ett sms som meddelade att kameran hade kommit tillbaka och var åtgärdad.


Jag gick med lätta steg till Clas Ohlson i torsdags och hämtade min efterlängtade kamera. Äntligen kan jag börja ta bilder, igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0