Var lägger du din energi?

Nu i veckan hade jag kontakt med Camilla Jern, även hon dramapedagog, men nu sin egen i form av Camilla Jern Consulting. Coachning och föreläsningar tillhör hennes vardag och allt handlar egentligen om personlig utveckling.
Dem allra flesta vill nå sina drömmars mål, men vi stöter ofta på patrull att det inte blir som vi har tänkt. Med nya tankemönster och enkla övningar går det att utveckla mer av det liv vill ha.

Nu sista tiden har det blivit allt tydligare för mig att jag lägger energi på fel saker, energin rinner ut och jag orkar inte som jag har planerat. Jag behövde bli påmind om det här och nu vet jag hur jag ska arbeta vidare. Behöver jag hjälp så finns alltid Camilla Jern Consulting till hands.

Camilla Jern Consulting

Zenskräck och kommunikation

Många lider av scenskräck. Nu har du chansen att lyssna på en skådespelare som är van att stå på scenen. Stefan kommer att beskriva vad som händer i kroppen när nervositeten tar överhanden och hur du kan bemästra den på bästa sätt. 

Stefans nervositet inför föreställningar och inspelningar har försvunnit med åren och bytts ut till en anspänning och adrenalinkick som är positiv i sammanhanget.

Klicka på länken Stefan Sauk för mer info.
 
Folkets hus i Gävle den 29 mars.

Gör någon glad!

Alla Hjärtans Dag. Jag tänker givetvis på mina nära och kära den här dagen och även alla andra dagar. Det jag vill ge idag är en tanke till alla dem som är ensamma och inte har någon nära. Så gör någon glad med ditt leende eller en extra tanke denna dag!

Ett leende

Våra tankar styr oss mycket mer än vad vi tror. Det börjar redan på morgonen när jag slår upp ögonen. Då bestämmer jag mig för att det ska bli en bra dag. Det bästa jag kan ge till en medmänniska är ett leende. Jag får garanterat ett leende tillbaka. Svårare än så är det inte att få en annan människa på lite bättre humör. Kanske också utbyta några ord om vilket underbart väder det är idag. Då känns livet så mycket lättare. Jag blir också glad av att göra någon annan glad. Ge någon ett leende och märk skillnaden! Starta en epedemi av leenden!


Ett leende betyder så mycket

En plats på landet

På kanal 8 tittar jag ibland på En plats på landet eller En plats vid havet. Det är folk i allmänhet som är trötta på att bo i storstan och vill  flytta ut på landet.  Det är så mycket inspiration till inredning och platser jag skulle vilja besöka. Programmet är Brittiskt och jag såg det även när jag var i Eastbourne i höstas. Att det skulle vara så vackert i England det kunde jag inte föreställa mig innan. Nu längtar jag tillbaka till det böljande landskapet med alla dessa får överallt,  det gör mig extra varm i hjärtat!Vy från Downlands walk över Eastbourne


Downlands walk med får långt i bakgrunden


En utflykt till Winston Churchills Countryhome

Fler bilder från Churchills Countryhome

Jag kan varmt rekommendera en resa till dessa breddgrader bara för att njuta av naturen och landskapet. Bonusen är att bättra på engelskan, inte alls så dumt!
RSS 2.0