Mix sommarevent på Gefle Brygga

Kvällen började med Camilla Westmans berättelse om hur Gefle Brygga kom till. Det har tagit fem år av föreberedelse att komma till mål. Det krävs både planering, uthållighet och mod till att våga satsa som Camilla har gjort. Jag önskar henne all lycka med Gefle Brygga.Glada miner i väntan på maten.Vi från Mix Marknadsförening har har haft vår sommaravslutning på Gefle Brygga. Vi har njutit av atmosfären och kajakerna som har passerat förbi oss på vattnet. Vädergudarna har varit med oss och solen har strålat ner på delar av bryggan.

Toast Skagen och Lax med färsk potatis - allt smakade helt underbart!


Frukost på lilla balkongenHär myser vi under parasollet denna sköna söndagmorgon. Det kan inte bli bättre!


Blommor på balkongen


Grusnejlika inköpt på Hedvigs trädgård


En pelargon bland kryddorna


Utan kamera

Den 10 maj gick min kamera sönder. Jag var på Hedvigs Trädgård med S.H-n Damklubb och vi var där för att äta gott på Café Purpur. Innan middagen gick jag runt och tog några bilder på trevliga arrangemang. Det var då min kamera plötsligt slutade att fungera. Objektivet öppnades men stängde sig själv, det var helt omöjligt att få den att fungera. Det var synd att kameran inte fungerade för då hade jag tagit bilder under middagen. Vi åt en fantastisk buffé och avslutade med en härlig bärpaj med vaniljvisp. Dessutom hade vi vädret på vår sida. Det var soligt och varmt och det var en fantastisk dag och kvällen blev till vår fördel. Mycket lyckat!


Ett av de arrangemang jag plåtade innan kameran strejkade

Garantin gällde fram till Juli i år så jag lämnade in kameran på Clas Ohlson. De lovade att skicka den på reparation och återkomma till mig. Efter ca två veckor berättade en trevlig person på telefon att de skulle skulle skicka kameran vidare för ytterligare undersökning. Han upplyste mig att det kanske var något med objektivet och att garantin kanske inte gällde. Men jag hade riktig "bonntur"!
I torsdags kom ett sms som meddelade att kameran hade kommit tillbaka och var åtgärdad.


Jag gick med lätta steg till Clas Ohlson i torsdags och hämtade min efterlängtade kamera. Äntligen kan jag börja ta bilder, igen!


RSS 2.0