Kick off 2011


Eva Bergström, conferencier


Lördagens seminarium på Folkets Hus i Gävle gav mersmak. En fullspäckad eftermiddag med flera
föreläsare som alla arbetar med Aloe Vera och FOREVER.

FOREVER är ett världsledande företag inom Aloe Vera och omsätter 2½ miljard dollar. Produkterna säljs i 146 länder. Det är Sveriges största direkthandelsföretag och verksamheten bedrivs direkt  från grossist - återförsäljare -kund. Företaget har en nöjd kundgaranti på 90 dagar. Är kunden inte nöjd med produkten och förpackningen är tom, får kunden ändå pengarna tillbaka. www.foreverliving.se


Maria Grins, coach och ledare

Engagemang, Motivation och Målsättning 

Det är alltid en fröjd att lyssna på andra som har förmågan att inspirera. Det stora dragplåstret var Maria Grins från Borlänge. Vi i publiken fick oss verkligen en tankeställare när hon frågade om vad som hindrade oss att från nå framgång i vårt arbete. Det är ganska enkelt när man tänker till. Det är vi själva som är det största hindret. Nej,  men inte kan jag... det är så svårt...jag har inte tid....vi flesta har alltid tusen ursäkter till varför vi inte lyckas och att det inte blir som man tänkt sig. 

Det räcker inte med att tänka sig sina mål, du måste även uttala dem. Maria jämförde med hur det är att sluta röka. De som säger att dem ska försöka sluta röka, har inte bestämt sig. De kommer för eller senare att trilla dit, igen. När dem väl har bestämt sig då uttalar man med bestämdhet, att nu är det slutrökt. - Aldrig mer kommer jag att ta ett bloss!


Emil Sahlin, företagspresentation

Emil berättade på ett informativt sätt om våra produkter och på vilka sätt de går att använda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0